Elokuu 2021

 


Ja taas kuukausiraportti. Näistä uhkaa tulla aika tylsiä, koska varsinaisesti mitään ei tapahdu ja vaikka tapahtuisikin, niin mitään asioille ei nyt oikein ole tarkoitus tehdä. Kaikki säästöt ovat hyvä pitää hätäkassana ja varalla ensivuoden veromätkyjä varten joten mitään uutta ei ostella. Ja toisaalta, mitään ei myöskään myydä. Koko sijoitusportfolio on käytännössä autopilotilla, niin kuin oli toki suunniteltukin. Siitä vain seuraa tylsiä päivityksiä.

Kokonaisvarallisuus nousi noin 48k€. Kuluja oli normaalia enemmän, 3,6k€ mikä johtui ilmalämpöpumpun asennuksesta. Ilman tuota tämäkin kuu olisi ollut linjassa aikaisempien kanssa, noin 2,4k€ kulutuksella. Tämä taas olisi alle sijoituksista turvallisesti nostettavien varon tason verojen jälkeen (n. 2,9k€/kk). Kuun jälkeen kokonaisvarallisuuteni oli n. 1.254.000€.

Nyt tosiaan jännätään, että koska se pörssiromahdus tulee ja paljonko se tulee sattumaan. Tosin sillekään asialle ei voi tehdä hirveästi mitään muuta kuin pitää huolta ettei silloin tarvitse myydä. Ja jos mahdollista, voisi ostella ainakin jotain.

Comments

Popular Posts