Osakesijoitukset ylittivät $800,000

 

Raha tekee rahaa ja se ensimmäinen $100,000 on se vaikein kuuluu sanonta. Joskin toiset vaihtavat tuota summaa suurempaan tai pienempään riippuen omasta tilanteestaan. Mutta totta tuokin, kai tavallaan. Tässä kuussa sijoitukseni ovat kasvaneet n. $55,000. Suurin osa tuosta on arvon nousua, tosin osakkeitakin on työn puolesta tullut.

Kaikkinensa tuo kasvu on ollut kuussa hurjaa, ja se on hämärtänyt kulujen merkitystä. Nettovarallisuus on nimittäin noussut suunnilleen saman verran, mutta kuluja tässä kuussa on ollut noin $10,000. Se on paljon se, vaikkakin nuo ovat lähinnä lääkärikuluja ja vuokra. Ruoka ja harrastekulut ovat olleet normaalia kovemmat myös, mutta ne eivät kokonaisuudessa oikein edes rekisteröidy.

Sijoitussalkku ylitti samassa sykkyrässä $800,000. Tämä toki pitää sisällään kaikki arvopaperit, olivat ne eläke- tai verollisilla tileillä. Vuokra-asunnon arvoa tuossa ei ole mukana.

Perheen nettovarallisuus n. 950.000€, joten näyttää siltä että euromiljonääriys on myös saavutettavissa lähitulevaisuudessa. Aikaisemmat miljonäärinoteeraukset olivat dollareissa, koska tällä hetkellä tuo valuutta on itselle oleellisempi. "Eläkeikä" on nyt n. vuosi 2034 joka olettaa, että (osake)sijoituksiin ei lisätä enää mitään ja ne tuottaisivat keskimäärin 7% vuodessa.

Comments

Popular Posts