Huhtikuu 2020

Ja taas on kuu kiertanyt ja on aika katsella missä mennään. 

Nyt kun COVID-19:n aiheuttama henkilökohtainen kaaos on ainakin tasaantunut, niin saa hieman paremman kuvan talaudestakin. Itseäni hieman yllättää, että suurin pudotus tasoittui aika äkkiä. Vieläkin ollaan paljon huipuista ja vielä enemmän kun huomioi, että uuttakin rahaa on pumpattu ETF:iin.

Nettovarallisuus oli kuun päätteeksi $843k, mikä ei ole kovinkaan huonosti. Tosin, asuntoa voi olla aika vaikea likvidoida jos siihen tultaisiin. Saan olla tyytyväinen, että se tuottaa vielä vuokraa. Hieman on käynyt mielessä josko pitäisi antaa vuokralaisille alennuksia tai ilmaisia kuukausia. Vielä en ole tuohon ryhtynyt, mutta mielessä kyllä käy.

Itseäni ehkä sapettaa eniten se, että verollinen sijoitustili tippui helmikuisesta puolesta miljoonasta alaspäin eikä ole vielä palautunut. Nyt tuota in noin $450k. Ei sillä, että tällä on paljon konkreettista merkitystä mutta se oli kiva merkkipaalu. Noh, ehkä sen ylittymistä pitää juhlia sitten toistekin. Kokonaissijoitukset ovat toki enemmän, noin $634k.

Myös käteisvarat tippuivat kaiken säätämisen kanssa ja turvakassaa tuli kokeiltua. Nyt se on saatu palautettua, mutta vastaavasti kestää vielä hetken ennen kuin uskaltaa lisätä rahaa sijoituksiin.

Huomasin myös, että blogi oli saanut ensimmäisen kommentin. Se oli helmikuulta. En saanut tästä hälytystä joten täytynee nyt reagoida siihen jälkijunassa.

Comments

Popular Posts