Maaliskuu 2019

Uusi kuu, vanhat kujeet. Juuri mikään ei ole muuttunut sitten edellisen kuukausiraportin, joten into eritellä lukuja laskee tasaisesti. Sinällään on tosin kiva seurata miten omaisuus kasvaa. Tässä kuussa se nousi tuohon $648,000.00 mikä tällä hetkellä on 574k€. 


Sijoitukset ovat kuvankaappausta hieman edellä, koska eri asianhaaroista johtuen tuo ei päivittynyt enää illalla jolloin sijoitustili näytti tältä:


On sitä huonomminkin mennyt. Itselle täytyy tosin muistutella, että iso osa tuosta on eläketileillä ja kokonaisvarallisuudesta ison lohkon muodostaa myös asunto. Tai no, puolet asunnosta koska parempi puolisko omistaa sen toisen osan.

Jännittämistä tässä kuussa oli myös riskien vähentämisen kanssa. Koska erästä firmaa on tullut ostettua alennuksella, sen osuus salkusta on ollut vuosia hälyttävän suuri. Tässä kuussa sain kuitenkin aikaiseksi sen, että osa siitä meni lihoiksi ja edelleen sijoitetuksi indeksiin. Jossain määrin hurjaa, kuinka helposti noin $100k vaihtaa sijaintia parin tunnin sisällä.

Tästä on toki veroseuraamuksia, mutta koska paluumuutto Suomeen saattaa tapahtua tänä tai ensi vuonna. Maksan mieluummin verot tuosta siirrosta tänne kuin Suomeen, kiitos vaan. Toinen samanlainen tasoitus olisi vielä tehtävä että nukkuisi paremmin.


Comments

Popular Posts